What is in, What is out?!

Trends in fashion, society and media

UIT: Schrijfwedstrijd van Trouw

 

Dagblad Trouw is een schrijfwedstrijd gestart met het thema ‘Goed Fout’ in de oorlog, of zoals ze het zelf omschrijven: Was uw buurman ’fout’ in de oorlog? Verborg uw oma jarenlang onderduikers op zolder? Verdiende uw oom tussen 1940 en 1945 fortuinen op de zwarte markt? Is ’uw’ oorlogsverhaal zwart, wit of grijs getint?’ Trouw schrijft alsof de oorlog gisteren is gebeurd.

Laten we ervan uitgaan dat iemand volwassen was toen de oorlog begon. Dus 18 jaar oud in 1940, dan is diegene nu 88 jaar oud. Dat worden hippe vlotte verhalen in Trouw. Vooral als die mensen de wedstrijd via internet moeten vinden. Doe eens een actueel onderwerp, daag militairen van nu uit over de oorlog in Irak en Afghanistan te schrijven en laat de Tweede wereld oorlog met rust!

Info & Utils

Published in maandag, november 29th, 2010, at 15:24, and filed under Beroemdheden, Cultuur, Lifestyle, Media, Overig.

Tags: , , , , , , , , , ,

Do it youself: Digg it!Save on del.icio.usMake a trackback.

Previous text: .

Next text: .

Comments are closed.

What is in, What is out?! © 2010. Theme Squared created by Rodrigo Ghedin.