What is in, What is out?!

Trends in fashion, society and media

IN: Zwarte P, witte L

Zwarte P, witte L is een sinterklaaslied voor jong en oud op de carnavalsmelodie van ‘Zachte G, harde L. Het nummer gaat over chocoladeletters en is totaal niet dubbelzinnig: ‘Ik ben een zwarte P, en heb een witte L, en als je die niet lust, je moeder lust hem wel.’
Bij de intocht van Sinterklaas zong Piet van Vliet het nummer vol overgave, wat bij sommige doordenkende ouders tot gefronsde wenkbrauwen zorgde. Jammer voor die ouders, want Piet zingt het nummer door het hele land en is op weg net zo groot te worden als Sinterklaas, wie kent hem niet?!

Info & Utils

Published in maandag, november 29th, 2010, at 14:25, and filed under Beroemdheden, Cultuur, Lifestyle, Overig.

Tags: , , , , , , , , , ,

Do it youself: Digg it!Save on del.icio.usMake a trackback.

Previous text: .

Next text: .

Comments are closed.

What is in, What is out?! © 2010. Theme Squared created by Rodrigo Ghedin.