What is in, What is out?!

Trends in fashion, society and media

IN: Franse Hema

De HEMA in Parijs organiseert een Nederlandse koopavond. Donderdag 2 december van 19.00 – 21.00 uur zijn er diverse design Hema keuken-, kantoor-, badkamerartikelen te koop èn allerlei Sinterklaas accessoires. Nu lijkt mij het charmante van Parijs, dat je je mini-appartement goedkoop Frans kan inrichten, maar de Nederlandse Vereniging is in haar nopjes met de Hollandse aanwas: Leden én niet-leden van de Nederlandse Vereniging en ook Franse introducees zijn ook van harte welkom!’ Staat op het Forum Nederlanders.fr. Wel leuk voor alle Nederlanders die Sinterklaas in Parijs vieren, krijgen de kinderen een mooie witte chocolade L.

Info & Utils

Published in dinsdag, november 30th, 2010, at 12:06, and filed under Cultuur, Lifestyle, Overig.

Tags: , , , , ,

Do it youself: Digg it!Save on del.icio.usMake a trackback.

Previous text: .

Next text: .

Comments are closed.

What is in, What is out?! © 2010. Theme Squared created by Rodrigo Ghedin.