What is in, What is out?!

Trends in fashion, society and media

IN: Natacha Atlas

 

Natacha Atlas doet haar naam er eer aan, want ze is een Belgische zangeres met een Arabische achtergrond (waaronder Noord-Afrika en het Midden-Oosten). De buikdansende diva zingt sinds 1995 in het Arabisch en het Frans en was gister op radio 1 te horen tijdens Het oog op Morgen met haar nummer El Asil. De westerse invloeden zijn goed te horen in haar romantische muziek. Haar stem is prachtig en deze week te beluisteren in Nederland. Zeker een bezoek waard.

Info & Utils

Published in woensdag, november 24th, 2010, at 11:16, and filed under Beroemdheden, Cultuur, Lifestyle, Overig.

Tags: , , , , , , , , , , ,

Do it youself: Digg it!Save on del.icio.usMake a trackback.

Previous text: .

Next text: .

Comments are closed.

What is in, What is out?! © 2010. Theme Squared created by Rodrigo Ghedin.