What is in, What is out?!

Trends in fashion, society and media

IN: Rubix Cube

 

De Rubix cube is terug! Het irritante gekleurde blokkenmonster krijgt een eigen film, komt in een houten versie en er is een vermelding in het Guiness World of Records behaald met de kleinste cube ooit. Deze week zagen we iemand in de trein druk puzzelen met de Russische doos, dus dan weet je zeker dat die terugkomt in het straatbeeld. De Rubix Cube is simpel, zonder elektronica en staat garant voor urenlang irritatie speelgenot.

Info & Utils

Published in woensdag, november 24th, 2010, at 15:27, and filed under Lifestyle, Overig.

Tags: , , , , , , , , , ,

Do it youself: Digg it!Save on del.icio.usMake a trackback.

Previous text: .

Next text: .

Comments are closed.

What is in, What is out?! © 2010. Theme Squared created by Rodrigo Ghedin.