What is in, What is out?!

Trends in fashion, society and media

IN: Je eigen kauwgom


Kauwgom laten bedrukken is helemaal in! En nee, niet de kauwgom zelf natuurlijk, maar de wikkel eromheen. Niet alleen bedrijven gebruiken ze als originele give aways, ook bruidsparen vinden het leuk om de kauwgom als bedankje weg te geven na de bruiloft.


Je kunt het design helemaal zelf bedenken, je eigen tekst erop zetten en de kauwgom is ook nog eens goedkoop. En dan ook nog al vanaf 20 stuks te bestellen. Dus ook leuk voor een feestje, waarbij je wilt dat ook die oude stinkende buurman een keer fris uit zijn muil ruikt.

 

 

 

Info & Utils

Published in vrijdag, mei 17th, 2013, at 14:44, and filed under Lifestyle, Overig.

Tags: , , , , , , ,

Do it youself: Digg it!Save on del.icio.usMake a trackback.

Previous text: .

Next text: .

Comments are closed.

What is in, What is out?! © 2013. Theme Squared created by Rodrigo Ghedin.