What is in, What is out?!

Trends in fashion, society and media

Hippe Boeddha als huwelijksbedankje

Meer dan 70.000 koppels trouwen per jaar in Nederland. Een traditioneel huwelijk met een witte jurk en man in pak, is nog steeds het populairst. Maar er zijn wel degelijk moderne trends te ontdekken. Zo worden de huwelijksbedankjes steeds origineler.

De gepersonaliseerde huwelijksbedankjes zijn tegenwoordig gemakkelijk via internet te bestellen. Zo verkoopt het bedrijf Locomix kleine gouden en bronzen Boeddha’s met bedankkaartjes eraan. “We hebben er al meer dan 45.000 van verkocht”, vertelt eigenaar Martijn Feenstra trots. “We zijn een stuk goedkoper, dan onze concurrent. Maar dan nog waren ook wij verbaasd over het succes van deze geluksbrengers.” Zijn bedrijf Locomix verkoopt de Boeddha’s overigens ook in zogenaamde Kugels. Dit zijn ophangbare doorzichtige bollen.

Bedankje via internet

Waar een koppel vroeger naar een drukker ging, voor een bedankkaartje of bij een specialist een huwelijksbedankje kocht, zoekt de moderne aanstaande online naar de ideale bedankjes. “Wij krijgen bijna al onze opdrachten via de website. Klanten kunnen de kaartjes helemaal zelf ontwerpen, met een eigen tekst, foto en design”, aldus Feentra.

Dat de geluksboeddha’s zo populair zijn, weet Feenstra wel te verklaren: “Een huwelijk vier je met je meest dierbare om je heen. Die wens je alle geluk van de wereld toe. Dus een bedankje in de vorm van een boeddha is dan een heel mooi geschenk.”

Gratis Boeddha’s

LocoMix bestaat 10 jaar en dit vieren zij door diverse acties:
Wil jij kans maken op €150 aan GRATIS trouwkaarten of huwelijksbedankjes. Kijk dan op: facebook.com/LocoMix

Wanneer je de Facebookpagina Liked krijg je een kortingscode ter waarde van €10,-*
*Alleen te besteden bij een minimale afname van 50 euro.

 

 

Comments are closed.

What is in, What is out?! © 2013. Theme Squared created by Rodrigo Ghedin.