What is in, What is out?!

Trends in fashion, society and media

IN: P2000 & 112-meldingen

Vroeger zaten journalisten en ramptoeristen gekluisterd aan een scanner om de politie af te luisteren. Soms waren ze er sneller bij dan de hulpdiensten zelf. Tegenwoordig gaat het afluisteren niet meer via een kastje. Sommige proberen nu via hun mobiel de politieberichten te onderscheppen, maar het kan ook gewoon via internet. De politie werkt met het P2000 netwerk op frequentie 169,650 MHz. De berichten zijn een soort sms-berichten met codes. Wie de codes kent, weet waar de hulpdiensten naartoe gaan. Succes!

Info & Utils

Published in woensdag, september 29th, 2010, at 09:52, and filed under Cultuur, Lifestyle, Media, Overig.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Do it youself: Digg it!Save on del.icio.usMake a trackback.

Previous text: .

Next text: .

Comments are closed.

What is in, What is out?! © 2010. Theme Squared created by Rodrigo Ghedin.