What is in, What is out?!

Trends in fashion, society and media

IN: Leren handschoenen (met bont)

 

Vorige winter vroren onze vingers en vingers eraf, als we alleen al dachten aan het koude weer buiten. De goedkope stoffen handschoentjes van de H&M stonden vrouwelijk en schattig, maar ze werkten voor geen meter bij -15 celcius. Dit jaar wordt het tijd voor echte handschoenen. En die mogen best wat kosten. Leren handschoenen kosten tussen de 20 en 150 euro per paar, maar ze gaan dan wel een paar jaar mee.

De prijs hangt af van het soort leer en bont dat is verwerkt. De echte warme handschoenen bestaan uit leer en bont aan de binnenkant. Helaas: Echt bont, want dat is echt het warmste en kan het beste tegen regen en sneeuw. Wie alleen voor fashion gaat, kan het beste wel nep-bont kopen, dat is toch wat aardiger voor Nijntjes.

Info & Utils

Published in maandag, september 27th, 2010, at 11:13, and filed under Lifestyle, Mode.

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Do it youself: Digg it!Save on del.icio.usMake a trackback.

Previous text: .

Next text: .

Comments are closed.

What is in, What is out?! © 2010. Theme Squared created by Rodrigo Ghedin.