What is in, What is out?!

Trends in fashion, society and media

IN: Kaarten


Kaarten is weer helemaal hip onder jongeren. En dan hebben we het niet over pokeren, want nu zo’n beetje iedere mongool kan Texas Holden is de lol eraf. Het ouderwetse toepen staat samen met pesten en presidenten hoog in de ranglijst van favospelletjes. Klaverjassen begint nu ook zijn opmars te maken. In de bruine café’s en bij vrienden thuis, is het kaartentellerspel steeds vaker te vinden. Het leukste is de spellen met echte mensen te spelen, maar je zou verwachten dat er al een online versie is. Helaas, klaverjassen is nauwelijks online te vinden en ook toepen is weinig thuis op internet. Wellicht dan maar een potje bridgen, ook al is dat wel een bejaardensport (en moeilijk tipsy te spelen).

Info & Utils

Published in maandag, september 27th, 2010, at 13:22, and filed under Cultuur, Lifestyle, Overig.

Tags: , , , , , , , , , ,

Do it youself: Digg it!Save on del.icio.usMake a trackback.

Previous text: .

Next text: .

One Response

  1. Rik Says:

    Waar zou toch je inspiratie voor dit stukje vandaan komen 😉

What is in, What is out?! © 2010. Theme Squared created by Rodrigo Ghedin.