What is in, What is out?!

Trends in fashion, society and media

UIT: Afghanistan

 

Weer een dieptepuntje in de inmiddels 9-jaar durende oorlog in Afghanistan: Juni 2010 is de dodelijkste maand ooit voor de soldaten. Minstens 100 militairen kwamen om en als het zo doorgaat staat de teller in Augustus op 150.000 dode soldaten. Natuurlijk zien de Amerikaanse generaals nog steeds vooruitgang, maar het is wel duidelijk dat deze oorlog niet te winnen valt. Ook voor de Afghaanse burgers is het niet veilig, alleen al in de eerste drie maanden van 2010 doodde de Navo 72 burgers. Dat zijn officiele cijfers, want het zijn er waarschijnlijk meer. Hopelijk komt er ooit nog een vreedzame oplossing.

Info & Utils

Published in woensdag, juni 30th, 2010, at 18:46, and filed under Cultuur, Overig.

Tags: , , , , , , , , ,

Do it youself: Digg it!Save on del.icio.usMake a trackback.

Previous text: .

Next text: .

One Response

  1. snapbacks hats Says:

    Amazing things here. I am very satisfied to see your post. Thanks so much and I am taking a look ahead to touch you. Will you kindly drop me a e-mail?

What is in, What is out?! © 2010. Theme Squared created by Rodrigo Ghedin.