What is in, What is out?!

Trends in fashion, society and media

IN: Vengaboys ft. Perez Hilton

De Vengaboys zijn terug! De bublegum popband uit de jaren negentig werd bekend door hits als Boom Boom Boom Boom, We like to Party, Uncle John from Jamaica en meer van die shit. Na tien jaar afwezigheid, zijn ze terug met het ultieme gaylied Rocket to Uranus. Zogenaamd over een raket naar de planeet Uranus, maar gezien de video gewoon een nummer over een Rocket to Ur Anus. Perez Hilton mag een klein rolletje meespelen (“Wow, UrAnus is so pretty”) en ook de enge Pete Burns komt voor in de clip. Het nummer, de video, de band, het is allemaal zo fout, dat het vanzelf weer goed wordt. Lekker kitsch luisteren naar Uranus!

Info & Utils

Published in woensdag, juni 30th, 2010, at 13:51, and filed under Beroemdheden, Cultuur, Lifestyle, Media, Overig.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Do it youself: Digg it!Save on del.icio.usMake a trackback.

Previous text: .

Next text: .

Comments are closed.

What is in, What is out?! © 2010. Theme Squared created by Rodrigo Ghedin.