What is in, What is out?!

Trends in fashion, society and media

IN: Robert Fortgens

 

 

Robert Fortgens is fotograaf, kunstenaar en schilder en al op veel plaatsen te bezichtigen in Nederland. Maar ook online is hij nu te bewonderen, via zijn schetsblog en facebook. Elke week je portie kunst-update met gewaagde, originele en mooie werken. Fortgens heeft aan de Rietveld academie gestudeerd en dat zie je duidelijk terug in zijn werk (veel werk met wit/grijs), maar gelukkig is hij abstract genoeg om van die stempel af te wijken. Hij is druk bezig met netwerken, dus waarschijnlijk zien we hem binnenkort in andere media opduiken.

Info & Utils

Published in dinsdag, juni 1st, 2010, at 08:49, and filed under Beroemdheden, Cultuur, Lifestyle, Overig.

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Do it youself: Digg it!Save on del.icio.usMake a trackback.

Previous text: .

Next text: .

One Response

  1. Frank Says:

    UIT. IN: Scherpe foto’s.

What is in, What is out?! © 2010. Theme Squared created by Rodrigo Ghedin.