What is in, What is out?!

Trends in fashion, society and media

IN: De waarheid over eten

 

De engelse serie The Truth about Food wordt sinds kort op Ned3 uitgezonden onder de naam De waarheid over eten. Het programma is geweldig. Legt je bijvoorbeeld uit dat je 50% minder vet opneemt als je melk drinkt bij je maaltijd, dat 2 liter water per dag drinken absoluut geen mooiere huid oplevert en dat een detox-week je organen niet beter laat werken. Ook sporten heeft geen invloed op je gewicht; ieder pondje komt door het mondje. De feitjes zijn allemaal wetenschappelijk onderbouwd en worden met leuke experimenten nogmaals bewezen. Iedere donderdag van 21.05-22.00 uur op Nederland drie.

Info & Utils

Published in maandag, mei 31st, 2010, at 21:45, and filed under Cultuur, Lifestyle, Media.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Do it youself: Digg it!Save on del.icio.usMake a trackback.

Previous text: .

Next text: .

Comments are closed.

What is in, What is out?! © 2010. Theme Squared created by Rodrigo Ghedin.