What is in, What is out?!

Trends in fashion, society and media

IN: Franse actrice Léa Seydoux


Léa Seydoux in de nieuwe Bondgirl in de komende film Spectre en de Franse actrice is daarmee helemaal IN. Deze week schitterde ze op het festival van Cannes, terwijl ze tussendoor opnames maakte in Londen voor de Bondfilm. Deze dame weet dus wat hard werken inhoudt.

Seydoux brak door met de film La Vie d’Adèle. Deze Franse film over twee lesbische meiden was ook buiten Frankrijk een groot succes, iets wat niet zo heel vaak voorkomt. Ze kreeg voor de film de Gouden Palm. In 2009 werd ze al genomineerd voor een César voor haar rol in de film La Belle Personne.

Haar nieuwe film ‘The Lobster‘ wordt bejubeld. De jonge Française speelt hierin samen met Colin Farrell, Léa Seydoux, Rachel Weisz, Ben Whishaw, John C Reilly, Olivia Colman.

Het komt niet vaak voor dat een Franse acteur wereldwijd doorbreekt. Vaak is de taal het grootste obstakel. Bovendien moet je het maar durven om in een lesbische film te spelen in het Katholieke Frankrijk. Hulde dus voor deze actrice die alles aandurft en een multitalent blijkt te zijn. Hopelijk krijgen we nog veel mooie films van haar te zien.

 

 

 

Bookmark this on Hatena Bookmark
Hatena Bookmark - IN: Franse actrice Léa Seydoux
Share on Facebook
Post to Google Buzz
Bookmark this on Yahoo Bookmark
Bookmark this on Livedoor Clip
Share on FriendFeed

Info & Utils

Published in woensdag, mei 20th, 2015, at 12:08, and filed under Beroemdheden.

Tags: , , , ,

Do it youself: Digg it!Save on del.icio.usMake a trackback.

Previous text: .

Next text: .

Comments are closed.

What is in, What is out?! © 2015. Theme Squared created by Rodrigo Ghedin.