What is in, What is out?!

Trends in fashion, society and media

IN: Moordvrouwen op Net5

Moordvrouwen is de nieuwe docuserie op Net 5 over Nederlandse vrouwen die iemand vermoord hebben. Gisteren was de eerste uitzending, een vrouw had de verkrachter (een ‘oom’) van haar dochter vermoord. Chapeau. Uit landelijk Nederlands onderzoek blijkt dat ruim vijftien procent van de vrouwen voor het zestiende levensjaar een negatieve seksuele ervaring heeft meegemaakt met een familielid. Statistisch gezien zouden er dus ook veel meer moorden moeten zijn. Maar helaas durven vrouwen dat niet zo snel, anders zouden mannen wel twee keer nadenken. Je mag niet moorden, nee dat is slecht. Maar wie met z’n poten aan een kind zit verdient op zijn minst een lange gevangenisstraf. En als de vrouw uit de docu van gister dan hoort dat een kindverkrachter slechts 4 maanden cel krijgt, dan is voor haar de maat vol. Het is moeilijk haar geen gelijk te geven, alleen is het jammer dat ze er niet mee weg kwam. Want acht jaar je kinderen niet zien, doet ze ook enorm veel leed. Benieuwd naar de volgende aflevering.

Bookmark this on Hatena Bookmark
Hatena Bookmark - IN: Moordvrouwen op Net5
Share on Facebook
Post to Google Buzz
Bookmark this on Yahoo Bookmark
Bookmark this on Livedoor Clip
Share on FriendFeed

Info & Utils

Published in dinsdag, mei 10th, 2011, at 09:23, and filed under Beroemdheden, Cultuur, Lifestyle, Media, Overig.

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Do it youself: Digg it!Save on del.icio.usMake a trackback.

Previous text: .

Next text: .

Comments are closed.

What is in, What is out?! © 2011. Theme Squared created by Rodrigo Ghedin.