What is in, What is out?!

Trends in fashion, society and media

IN: Online Schoenen kopen

 

Door Kim Vos

Het is zomer! Dat betekent uitverkoop en schoenen inslaan! Alleen is het weer een typische Nederlandse zomer, het is of veel te warm om te shoppen, of het regent en bliksemt de hele dag. Gelukkig hoef je tegenwoordig je huis niet meer uit voor een goede shopsessie. En die vriendin, die aan je kop zeurt dat haar kuiten zo dik zijn en ze daarom geen laarzen aan kan, kun je ook thuislaten. Ga gewoon het internet op!

Sneakers

Vooral op het gebied van sneakers is het genieten geblazen. Ze zijn namelijk nog in overvloed te verkrijgen. Op dit gebied zijn ook verschillende trends te ontdekken. Zo heb je de lage bootschoentjes die ook vorig jaar al in de mode waren, maar tegelijkertijd zijn de hoge modellen ook absoluut hip. Dit zie je goed terug bij het schoenenmerk Vans, deze komt namelijk met zowel hoge als lage schoenen.

Een ander schoenenmerk dat erg hip is, is Puma. Deze is namelijk helemaal terug van weg geweest. Blijkbaar hebben zij in de tijd dat ze ”out of the picture” waren erg goed nagedacht welk soort schoen zij weer op de markt zouden moeten brengen, want het is een schot in de roos gebleken.  In de afbeelding hiernaast valt te zien dat het een laag model is geworden, dat in vele verschillende kleuren beschikbaar is. Juist deze verschillende kleuren lijkt het succesvol te maken, omdat ze zo makkelijk te matchen zijn met je andere kleding.

Internet

Wat vooral ”hot” is de laatste tijd, is online schoenen kopen. Wanneer je Googlet op een bepaalde soort schoenen, zijn de uitkomsten legio. Op deze manier kun je rustig alle mogelijke aankopen op een rijtje zetten en eens rustig bepalen welke je nu echt aan je collectie wilt toevoegen, zonder dat er een irritante verkoper in je nek zit te hijgen!

Vooral wanneer je een tablet hebt, zoals een iPad, is het erg fijn. Zo kun je rustig op de bank, op bed, of waar je maar wilt eens even lekker schoenen kijken. Velen geven aan dat zelfs al een stuk ontspanning te zien.

Bij deze wil ik jullie dan ook veel succes wensen in je sneakerkeuze!

Info & Utils

Published in woensdag, juni 27th, 2012, at 10:56, and filed under Mode.

Tags: , , , , , , , , , ,

Do it youself: Digg it!Save on del.icio.usMake a trackback.

Previous text: .

Next text: .

Comments are closed.

What is in, What is out?! © 2012. Theme Squared created by Rodrigo Ghedin.