What is in, What is out?!

Trends in fashion, society and media

UIT: Televerkopers van Energiedirect zijn agressief


Je denkt dat je in het bel-me-niet-register staat, maar ja, als je ooit klant ergens was, dan weten ze je te vinden. En wat een partijtje telemarketeertrucs gebruiken de verkopers van EnergieDirect.

Wanneer je zo’n beetje het hele gesprek aangeeft, dat je nergens mee akkoord gaat en geen contract wil, sturen ze je toch nog een contract per mail met ‘gefeliciteerd dat u klant wil worden’.
Het is ontzettend irritant, misleidend en frustrerend, zo’n gesprek met een telemarketeer die een of andere cursus ‘directe vragen ontwijken’ heeft gevolgd.

Onbeschaamd wordt naar je rekeningnummer gevraagd en wanneer je dat weigert, wordt er op gehamerd dat je dat toch moet geven. Voor de aanbieding natuurlijk, nee, echt geen contract. Ondertussen zeg je nog een keer op duizend dat je geen contract wil en denk je ‘SHITHOELA, waarom heb ik nou toch mijn rekeningnummer gegeven? Dat gaat nooit goed!’. En inderdaad, als je uiteindelijk boos de telefoon erop gooit, omdat die telemuts niet luistert, krijg je alsnog in je mail een contract. Wil je de klantenservice bellen? Kan wel, kost 70 cent per minuut, op je eigen kosten. Daar gaat je ‘laagste tarief’. Wat overigens ook niet klopt, want gas kost 58 cent per m3 bij Energiedirect, terwijl momenteel de goedkoopste aanbieder het voor 51 cent aanbiedt.

Dus Energiedirect, dank voor je belletje, maar alsjeblieft nooit meer. Ik stap wel over naar een partij zonder telemarketeers.

 

 

Info & Utils

Published in dinsdag, augustus 25th, 2015, at 14:22, and filed under Overig.

Tags: , , , ,

Do it youself: Digg it!Save on del.icio.usMake a trackback.

Previous text: .

Next text: .

Comments are closed.

What is in, What is out?! © 2015. Theme Squared created by Rodrigo Ghedin.