What is in, What is out?!

Trends in fashion, society and media

IN: Iedereen is pro homo

 

Pro homo zijn is helemaal hip. Zeker nuu de grote leiders der aarde, zoals Obama en zelfs Netanyahu (na de aanslagen in Israël tijdens de Gaypride), zich positief uitspreken over gelijke rechten voor homoseksuelen.

Festivals als Zwarte Cross organiseren speciale muziektenten voor gays, de kranten staan vol met artikelen dat de rechten van homo’s beter moeten en diverse landen discussiëren openlijk over de invoering van het huwelijk voor mensen van hetzelfde geslacht.

Je kunt wel stellen dat je als modern bedrijf of politicus niet meer anti-gay kan zijn. Homo-emancipatie is hip en een teken van vooruitgang. Rusland en landen waar ISIS regeert, worden gezien als achterlijk. En dat is niet alleen slecht voor het imago van die landen, maar ook voor de handel.

Homo’s hebben jarenlang met liefde en vreedzame protesten gestreefd naar meer rechten en nu krijgen ze die eindelijk. Ze hadden ook kunnen kiezen voor aanslagen, maar hebben dat nooit gedaan. De regenboog met vrolijke kleuren, het woord Gay dat vrolijk betekent en bonte parades hebben ervoor gezorgd dat de wereld niet meer bang is voor de liefde van homo’s en lesbiënnes, maar hen de gelijke rechten gunt als hetero’s. En dat is niet meer dan normaal in een goede maatschappij. Fijn dat de wereld dat eindelijk doorheeft.

 

 

Info & Utils

Published in vrijdag, juli 31st, 2015, at 14:12, and filed under Overig.

Tags: , ,

Do it youself: Digg it!Save on del.icio.usMake a trackback.

Previous text: .

Next text: .

Comments are closed.

What is in, What is out?! © 2015. Theme Squared created by Rodrigo Ghedin.