What is in, What is out?!

Trends in fashion, society and media

IN: Gevonden op Marktplaats website vol curiosa

Gevonden op Marktplaats

Gevonden op Marktplaats is een website vol curiosa en rare spullen die online tweedehands worden aangeboden. 

Oprichter¬†Julien Rademaker speurt iedere dag Marktplaats af, op zoek naar pareltjes. Niet alleen vindt hij aparte vintage, maar ook antiek en kunst. De site houdt ook bij of lezers de spullen daadwerkelijk kopen en maakt daar dan weer collages van. Zoals de ‘Mooie geometrische zeefdruk, Jean-Marie Haessle (Breakout)’ die voor 150 euro te koop stond. Het kunstwerk vond een nieuw thuis bij koopster Kim:

De website wil de koop- en verkoop van tweedehands spullen promoten en laten zien dat niet alles wat op Marktplaats staat aftandse meuk is. Een erg leuke site om bij te houden, ook via Facebook en Twitter.

Info & Utils

Published in donderdag, juli 2nd, 2015, at 07:56, and filed under Cultuur.

Tags: , , , , ,

Do it youself: Digg it!Save on del.icio.usMake a trackback.

Previous text: .

Next text: .

Comments are closed.

What is in, What is out?! © 2015. Theme Squared created by Rodrigo Ghedin.