What is in, What is out?!

Trends in fashion, society and media

UIT: We zijn gekkie-nieuws helemaal zat


Gekkie-nieuws scoort, maar mag het wat minder? Vooral Metro maakt zich er de laatste weken schuldig aan: raar nieuws over 1 persoon in een plaats waar we nog nooit van gehoord hebben, van een bron die absoluut niet gecheckt is.

Wat moeten we met nieuws als ‘vrouw eet 3 kilo chow mein in 20 minuten‘. Wat the fuck is Chow Mein? Is 20 minuten snel? Is 3 kilo van wat dan ook eten niet absoluut bizar. En why should I care?!

Daarnaast zien we steeds vaker bizar nieuws van gekkies, waar iedereen boos op wordt, maar waar je echt niks mee kan. “Amerikaan eet eigen baby op”, “Vrouw leeft op dieet van sprinkhanen”, “Man wordt gek van kleur groen”. Allemaal voorbeelden van gekkie-nieuws waar je geen klap aan hebt, die wel zorgen voor veel onrust bij sommige mensen die het niet kunnen relativeren.

Oftwel: Gekkienieuws is leuk op websites die erin zijn gespecialiseerd, maar bij de serieuzere nieuwssites (ja, ook Metro schaar ik daaronder), verwacht je wat minder incident-artikelen.  Dat gekkie-nieuws zijn we helemaal zat.

 

Info & Utils

Published in maandag, juni 8th, 2015, at 10:07, and filed under Media.

Tags: , ,

Do it youself: Digg it!Save on del.icio.usMake a trackback.

Previous text: .

Next text: .

Comments are closed.

What is in, What is out?! © 2015. Theme Squared created by Rodrigo Ghedin.