What is in, What is out?!

Trends in fashion, society and media

UIT: De zoveelste ‘challenge’ voor tieners op internet

Belly Button Challenge

Internet heeft weer iets nieuws voor jongeren met teveel vrije tijd: de Belly Button Challenge. Laat zien hoe dun je bent door je navel aan te raken via je arm achter je rug langs. Fok dit shit. Afgezien van het feit dat je mensen met een rolletje meer een complex geeft, is het de zoveelste ‘uitdaging’ op internet die ervoor zorgt dat tieners debiele foto’s van zichzelf plaatsen (en vergeet niet: die kids moeten ooit ook solliciteren).

De vorige Challenge is pas een paar weken oud en was de Charlie Charlie Challenge, waarbij geesten worden opgeroepen. Nee, dat is lekker: Stoned op je stinkende puberkamer, geestverruimende spelletjes doen met wel-of-niet bestaande geesten. Of je nu gelooft of niet in ‘iets’, het is niet verstandig om te spelen met dat soort onzin als je onstabiel bent. En geloof mij maar: iedere tiener die stijf staat van de hormonen is labiel.

De hypes online lijken meer een zucht van sensatiesites op zoek naar nieuws, dan dat mensen er daadwerkelijk iets mee kunnen bereiken. Laat die challenges lekker zitten, want binnen een week zijn ze alweer oud. Doe je eigen ding en laat je niet gek maken.

Info & Utils

Published in vrijdag, juni 12th, 2015, at 10:06, and filed under Media.

Tags: , , , ,

Do it youself: Digg it!Save on del.icio.usMake a trackback.

Previous text: .

Next text: .

Comments are closed.

What is in, What is out?! © 2015. Theme Squared created by Rodrigo Ghedin.