What is in, What is out?!

Trends in fashion, society and media

IN: Oproep van Fo tegen Marokkanenhaat

Fo is een lieve Mocro. Fo is pas 16 jaar oud en maakte een parodie op ‘Parijs‘ met de titel ‘Praat Marokkaans Met Me‘. En de aankondiging alleen al in die video is hilarisch. Maar dat vond blijkbaar niet iedereen, want sommigen vonden het nodig om racistische poep te verkondigen in de reacties onder zijn veelbekeken Youtubevideo.

Fouad el Amiri, zoals Fo Music eigenlijk heet, liet het er niet bijzitten en maakte een video waarin hij oproept tot liefde in plaats van haat. Goede reactie van deze jonge komiek. Zeg maar dag met je handje tegen Ali B., want we hebben een nieuwe knuffelmarokkaan. En wat een rotterm is dat eigenlijk. We hebben gewoon een nieuwe komiek die leuke parodie├źn maakt.

Genoeg veren in zijn reet. Kijk nu maar naar zijn video en deel die shizzle:

Info & Utils

Published in vrijdag, juni 12th, 2015, at 09:13, and filed under Media.

Tags: , , , , , ,

Do it youself: Digg it!Save on del.icio.usMake a trackback.

Previous text: .

Next text: .

Comments are closed.

What is in, What is out?! © 2015. Theme Squared created by Rodrigo Ghedin.