What is in, What is out?!

Trends in fashion, society and media

IN: De vrolijke zomerse muziek van Kenny B.

Kenny B and Tekisha - Tjaipi Lobi

Kenny B. scoort als een baas in Nederland. Hij staat op nummer 1. met zijn hit Parijs. Hij werd online bekend met zijn nummer Paramaribo-0-0 (Surinaamse versie van Hengelo-o-o) en in Suriname kent men ook het nummer Tjaipi Lobi.

Kenneth Bron is met zijn 53 jaar geen jonge muzikant, maar juist zijn ervaring zorgt ervoor dat hij goede muziek maakt. De oud-militair (ja, je leest het goed) heeft pas twee officiële singles in Nederland: Parijs en Als je Gaat. Met een mooie zomer in het verschiet, komen er hopelijk nog meer leuke nummers waarin hij meezingt.

Op zijn nieuwe album staan de volgende nummers:

1. Alleen Jij

2. Als Je Gaat

3. So Yu Ben Taigi Mi

4. Een Man Mag Niet Huilen ft. Jayh

5. Tjaipi Lobi ft. Tekisha

6. Zij Is De Duivel

7. Na Regen Komt Zonneschijn

8. Yamba ft. ND

9. Parijs

10. Neks Ne Tai ft. Tekisha

11. Vrienden

12. Jij Bent De Liefde

13. Paramaribo ft. Jeffrey Spalburg

De muziek is niet alleen vrolijk voor ons, maar is tevens een megapromotie voor Suriname. Wanneer je naar zijn clips kijkt, wil je eigenlijk direct in het vliegtuig stappen en naar de jungle afreizen. Kenny B. straalt als een zon en brengt je vrolijkheid, liefde en een beetje geluk in je hart. Wat een prachtvent!

Ook het nummer I’m sorry for you heeft een lekker ritme:

Info & Utils

Published in dinsdag, juni 9th, 2015, at 12:33, and filed under Lifestyle.

Tags: , , , , ,

Do it youself: Digg it!Save on del.icio.usMake a trackback.

Previous text: .

Next text: .

Comments are closed.

What is in, What is out?! © 2015. Theme Squared created by Rodrigo Ghedin.