What is in, What is out?!

Trends in fashion, society and media

IN: Crisishuwelijk

Een crisishuwelijk in? Haha, daar bedoel ik mee dat de bruiloft wat rustiger is dan in de hoogtijdagen. Het blijft natuurlijk een sprookjeshuwelijk en er mag best wat geld over de balk gesmeten worden, maar dan wel met intimi. De bruiloft moet lekker basic, met je voeten in de grond en biologisch zijn. Een beetje jaren zeventig dus. Lief, leuk en aardig. Lees de verdere trends voor het huwelijk 2013 bij Locomix.

Info & Utils

Published in vrijdag, april 5th, 2013, at 13:24, and filed under Cultuur, Lifestyle, Mode, Overig.

Tags: , , , , ,

Do it youself: Digg it!Save on del.icio.usMake a trackback.

Previous text: .

Next text: .

Comments are closed.

What is in, What is out?! © 2013. Theme Squared created by Rodrigo Ghedin.