What is in, What is out?!

Trends in fashion, society and media

UIT: Piet Hein Donner-kebab

 

Zijn ze nou helemaal.. daar in Den Haag?! Eerst zes jaar op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning, willen ze nu de huur naar 120 euro gooien! Met een inkomen van 30.000 euro mag je voor 140.000 euro een huis kopen in Utrecht. Nou succes, op Funda kom je in Utrecht woningen van 1 kamer tot 35m2 tegen voor die prijs, zonder kosten koper, verzekeringen, belastingen etc.
Particulier huren zou je dan zeggen, maar in een studentenstad is ook dat geen optie. De kleine kamertjes van 12 m2 kosten gemiddeld 350 euro en een huurhuis kost 1000 euro. Particulier huren is onbetaalbaar in je eentje! Nee, als vrijgezel is het leven niet goedkoop in da big city. Dus sta je 6 jaar op de wachtlijst voor een sociale huurwoning. Woon je daar eenmaal, dan kun je wachten op sloop – of renovatieplannen, maar in ieder geval ben je even onder de pannen. Totdat die gekke Doner met z’n plannen aan komt zetten! De huurprijs met 120 euro omhoog! Is die nou helemaal gek, doe eens lekker eerst zijn salaris met 5000 euro omlaag!

Info & Utils

Published in donderdag, maart 31st, 2011, at 13:36, and filed under Cultuur, Lifestyle, Overig.

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Do it youself: Digg it!Save on del.icio.usMake a trackback.

Previous text: .

Next text: .

One Response

  1. jamie Says:

    Voor dat geld kan je in utrecht een studio kopen die je nooit meer verkocht krijgt! Spreek helaas uit ervaring…

What is in, What is out?! © 2011. Theme Squared created by Rodrigo Ghedin.