What is in, What is out?!

Trends in fashion, society and media

UIT: Elisabeth Taylor

 

Elisabeth Taylor is op 79-jarige leeftijd overleden.  Ze won in 1961 een Academy Award voor haar hoofdrol in Butterfield 8 en kreeg er in 1967 nog een voor haar hoofdrol in Who’s Afraid of Virginia Woolf?. Ze kreeg daarnaast meer dan 35 andere filmprijzen toegekend, waaronder een BAFTA Award, een Zilveren Beer en vier Golden Globes. Ze trouwde 8 keer met 7 verschillende mannen en was een homo-icoon, dus RTL Boulevard zal de hele avond wel in het teken van haar staan.

Info & Utils

Published in woensdag, maart 23rd, 2011, at 14:36, and filed under Beroemdheden, Overig.

Tags: , , , , , , , , ,

Do it youself: Digg it!Save on del.icio.usMake a trackback.

Previous text: .

Next text: .

One Response

  1. tessa Says:

    Meer nieuws: http://www.watisinwatisuit.nl

What is in, What is out?! © 2011. Theme Squared created by Rodrigo Ghedin.