What is in, What is out?!

Trends in fashion, society and media

UIT: Oranje voetbalschoen

 

Welke debiel heeft de kleur oranje tot voetbalkleur verheven? Opeens zien we allemaal spelers met die rare schoenen aan. En niet eens omdat ze voor Nederland spelen tijdens het WK. En niet eens omdat het hele team is gesponsord. Nee, zomaar tussendoor duiken de lelijke dingen op. Geen idee van welk merk de lopende sinaasappels zijn, maar lelijk zijn ze wel. Koop gewoon weer zwarte stoere mannenschoenen, dat staat veel beter.

Info & Utils

Published in vrijdag, februari 25th, 2011, at 10:10, and filed under Cultuur, Mode, Overig.

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Do it youself: Digg it!Save on del.icio.usMake a trackback.

Previous text: .

Next text: .

Comments are closed.

What is in, What is out?! © 2011. Theme Squared created by Rodrigo Ghedin.