What is in, What is out?!

Trends in fashion, society and media

UIT: Apple

Het is gevaarlijk om te claimen dat Apple kut is, want voor je het weet heb je een hele bups ‘creatieve’ mensen over je heen. Lees: mensen met geld en een vaste baan. Maar wat is er nou zo goed aan Apple? De Macs zijn gruwelijk duur, de apps ook, de gebruiksvriendelijkheid is voor iemand die windows gewend is ver te zoeken, bij de I-phone en I-pod gaan de oordopjes steeds stuk en kosten de I-tunes je een vermogen en het ergste: Apple zorgt voor oorlog, omdat de aanhangers fanatieker Apple verdedigen dan een Talibaanse wachtpost voor de grot van Osama bin Laden.
Apple is te duur en plaatst mensen in hokjes, daarom is Apple kut.

Info & Utils

Published in woensdag, januari 12th, 2011, at 12:51, and filed under Lifestyle, Media, Overig.

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Do it youself: Digg it!Save on del.icio.usMake a trackback.

Previous text: .

Next text: .

Comments are closed.

What is in, What is out?! © 2011. Theme Squared created by Rodrigo Ghedin.