What is in, What is out?!

Trends in fashion, society and media

IN België: Baard laten staan

De formatie in België schiet maar niet op. De verkiezingen op 13 juni 2010 hebben nog steeds niet tot een werkend kabinet geleid. En dat zijn ze zat in België, ze krijgen er letterlijk een sik van. ‘Geen regering, daar krijg je een baard van.’ Dat is sinds kort het motto van zeker drie prominente Belgen. Acteur Benoît Poelvoorde, filmjournalist Nicolas Buytaers en radio- en tv-presentator Koen Fillet hebben besloten zich niet te scheren tot er een nieuwe regering is in België en roepen Belgische mannen mee te doen met de actie. Gaaf als een heel westers land met bebaarde mannen rondloopt, a Bears-paradise!

Info & Utils

Published in donderdag, januari 13th, 2011, at 09:50, and filed under Beroemdheden, Cultuur, Media, Overig.

Tags: , , , , , , , , , , ,

Do it youself: Digg it!Save on del.icio.usMake a trackback.

Previous text: .

Next text: .

Comments are closed.

What is in, What is out?! © 2011. Theme Squared created by Rodrigo Ghedin.