What is in, What is out?!

Trends in fashion, society and media

IN: Woningruil

 

Een nieuwe huurwoning vinden in de randstad is onmogelijk. Dat zien nu ook de woningcorperaties in. Dus komen ze met De Woningruiler. Wie al een huis huurt via de woningbouwvereniging, mag gratiz ruilen. Bijvoorbeeld als je groter wil wonen, goedkoper, in een andere stad of wijk of van een boven naar benedenwoning wil. Ideaal! Nu nog de particuliere markt integreren op de site en het wordt helemaal een succes.

Info & Utils

Published in maandag, december 20th, 2010, at 18:06, and filed under Overig.

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Do it youself: Digg it!Save on del.icio.usMake a trackback.

Previous text: .

Next text: .

Comments are closed.

What is in, What is out?! © 2010. Theme Squared created by Rodrigo Ghedin.