What is in, What is out?!

Trends in fashion, society and media

IN: Tanzen

Nein Mann van Lasercraft 3D is een vette hit op dit moment (concert op 31-10). Het Duits klinkt een beetje nichterig geil in dit electro-nummer. Geen gezeik over liefde in dit nummer, maar gewoon ein bischen tanzen.

Dansen in de tekst van je muziek verwerken is in Frankrijk al jaren populair. Zo werd het nummer On va Bouger Bouger van Magic System in 2008 een hit en afgelopen jaar hoorden we Alors on Danse van Stromae constant op de radio. De Engelse taal bood ons Let’s Dance van Bowie en Rock this party (everybody dance now).

Waar blijft Nederland? Dansen aan zee van Blof is nou niet echt een dansnummer en ‘Annie, houdt jij m’n tassie even vast, want die gozert wil met me dansen’, stamt inmiddels ook uit de middeleeuwen. Het wordt tijd dat de Nederlandse muziek niet meer over een Houten hart, Tuintjes in je hart, Rode dagen of andere zielige metaforen voor de liefde gaan. Gewoon een stevige beat en Tanzen!

Info & Utils

Published in vrijdag, september 24th, 2010, at 09:30, and filed under Beroemdheden, Cultuur, Lifestyle, Overig.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Do it youself: Digg it!Save on del.icio.usMake a trackback.

Previous text: .

Next text: .

One Response

  1. Gias Says:

    tanmelijk kansloos nummer,
    Maar “ik heb stiekum met je gedanst” is toch een aardig hitje geweest ?

What is in, What is out?! © 2010. Theme Squared created by Rodrigo Ghedin.