What is in, What is out?!

Trends in fashion, society and media

IN: Spice Girls musical

 

The Spice Girls waren ooit wereldwijd megapopulair. De gillende bakvissen van toen zijn opgegroeid tot volwassen meiden met geld. En voor die doelgroep wordt nu een musical van The Spice Girls geschreven. Maar niet zomaar een musical, want Jennifer Saunders (Edina in AbFab) schrijft de teksten voor de musical. Geweldig als de meiden dronken over het podium zwalken, terwijl ze harde grappen maken over hun gillende tienerfans. Hopelijk komt de musical ook in Nederland, ik reserveer vast een kaartje op de eerste rang.

Info & Utils

Published in donderdag, september 30th, 2010, at 14:41, and filed under Beroemdheden, Cultuur, Media, Overig.

Tags: , , , , , , , , , ,

Do it youself: Digg it!Save on del.icio.usMake a trackback.

Previous text: .

Next text: .

Comments are closed.

What is in, What is out?! © 2010. Theme Squared created by Rodrigo Ghedin.