What is in, What is out?!

Trends in fashion, society and media

IN: Unbranding

Snooki met Designer-tas

Snooki is de hoofdpersoon uit de MTV-serie Jersey Shore en een regelrechte Trash-queen. Ze slet, vecht en zuipt zichzelf door het leven en wordt daar aardig beroemd mee. Of eerder berucht, want net als een echte celebrity krijgt ze gratis designertassen opgestuurd, maar niet van de merken zelf. De concurrentie stuurt de tassen op!

De grote merken worden liever niet geassocieerd met de Tokkie van Amerika en sturen daarom gratis tassen naar Snooki van de concurrentie. Een foto van de Guidette met een designertas en het merk raakt aan de straatstenen zijn chihuahua-drager niet meer kwijt. Het is een strategie die Unbranding wordt genoemd en niet heel goed werkt, aangezien alle merken er aan mee doen. Uiteindelijk is Snooki de lachende derde, want zij wordt overladen met dure tassen.

Info & Utils

Published in vrijdag, augustus 27th, 2010, at 09:22, and filed under Beroemdheden, Lifestyle, Mode, Overig.

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Do it youself: Digg it!Save on del.icio.usMake a trackback.

Previous text: .

Next text: .

One Response

  1. Esther Says:

    ..daar zou ik ook niet mee gezien willen worden, als ik een tas was…

What is in, What is out?! © 2010. Theme Squared created by Rodrigo Ghedin.