What is in, What is out?!

Trends in fashion, society and media

UIT: Vuvuzela

 

Helemaal gek worden de toeschouwers van voetbal van de Vuvuzela, de idiote plastic blaastoeter uit Zuid-Afrika. In het Afrikaanse land zijn de oordopjes uitverkocht. Maar ook tv-kijkers in Nederland worden gek van het geluid. Grappig detail: Op de Belgische tv hebben ze geen last van het lawaai, want daar zet de zender zelf het geluid zachter en het commentaar harder. Maar de NOS wil graag ‘sfeer’geluid uit het stadion.

De kijkers zijn het zat en komen zelfs met een anti-vuvuzelawebsite. Zo heb ik voetbalminnend Nederland nog nooit gehoord over de spreekkoren. Kanker, vieze joden of hoer roepen is blijkbaar een stuk minder irritant dan een valse toetergeluid. Blijkbaar is dat in onze cultuur en wel geoorloofd. Gelukkig worden de spreekkoren en het dweilorkest overstemd door de vuvuzela, dus die toeter is zo gek nog niet!

Info & Utils

Published in zaterdag, juni 12th, 2010, at 17:52, and filed under Cultuur, Media, Overig.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Do it youself: Digg it!Save on del.icio.usMake a trackback.

Previous text: .

Next text: .

Comments are closed.

What is in, What is out?! © 2010. Theme Squared created by Rodrigo Ghedin.