What is in, What is out?!

Trends in fashion, society and media

IN: Inklapbare meubels

 

Omdat de geweldige babyboomgeneratie de grote huizen bezet houden en de beurzen de huizenprijzen opjagen, zien veel jongeren zich genoodzaakt klein te wonen. Maar hoe richt je een huis  in, zonder dat het meteen vol staat? Daar heeft Resource Furniture de oplossing voor gevonden: Inklapbare meubels. Ze verkopen geen lelijke slaapbanken of opklapbedden, maar echt handige designtafels en draaikasten. Allemaal te zien in een filmpje waarbij je het niet laten kan te roepen: Ik wil die kast en dat tafeltje en dat bed!

Info & Utils

Published in woensdag, juni 30th, 2010, at 11:35, and filed under Lifestyle, Overig.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Do it youself: Digg it!Save on del.icio.usMake a trackback.

Previous text: .

Next text: .

One Response

  1. Vivian Says:

    Ik zou zelf voor een tafel van Leolux kiezen.

What is in, What is out?! © 2010. Theme Squared created by Rodrigo Ghedin.