What is in, What is out?!

Trends in fashion, society and media

GOGO GAGA

Lady Gaga is HOT met Beyonce in de nieuwste videoclip Telephone. De video lijkt geregisseerd door Quinten Tarantino, maar komt van de videomaker Jonas Akerlund. Wie meer geblaat wil lezen over de achtergrond en het succes van de video, klikt hier. Het echte succes komt natuurlijk door de ophef in Amerika. Lekker zeuren over lesbische seks in een videoclip en dan raar opkijken dat de clip binnen een week meer dan 17 miljoen kijkers heeft.

Jammer voor alle mensen die Britney Spears een paar jaar terug bombardeerden tot de nieuwe Madonna (inclusief madame Ciccone zelf). We hebben nu al niet eens behoefte aan de oude Madonna die in de korte gympakjes rondhuppelt op te hoge hakken. Laat staan een ex-schoonheidskind-modelletje. Spears is populair bij RedNecks, maar toch niet bij cd-kopende mensen. Nee dan Gaga. Gaga is een freak, die alles opdirkt,  behalve haar lichaam.  Geen photoshop om haar grote neus te verbergen.

Dus GoGo GAGA. En oh ja, Beyonce mag er ook best wezen (al was het maar omdat ze dit keer overeind blijft staan).

Info & Utils

Published in dinsdag, maart 16th, 2010, at 12:30, and filed under Overig.

Tags: , , , , ,

Do it youself: Digg it!Save on del.icio.usMake a trackback.

Previous text: .

Next text: .

One Response

  1. Wat is in, wat is uit?! » IN: Worst song ever Says:

    […] Het nummer is onverwachts een grote hit op youtube, met al meer dan 50 miljoen hits, waarmee ze Lady Gaga’s telephone verslaat.  Het nummer Friday van Rebecca Black is uitgeroepen tot worst song ever, terwijl het […]

What is in, What is out?! © 2010. Theme Squared created by Rodrigo Ghedin.