What is in, What is out?!

Trends in fashion, society and media

Chatroulette

Liedjes zingen over vreemde mensen is grappig. Daarom gaat Chatroulette het helemaal maken, zie youtube. Je wordt met een random webcam verbonden ergens in de wereld. Al 50.000 mensen zijn geconnect. Soms een pervert, maar vaak ook mensen die je natekenen of liedjes zingen. Als je ook eens bezongen wil worden door dit talent? Klik dan hier.

Update 19 maart: DWDD heeft er een hilarisch item over. Klik hier. (doe eens geen reclame uitzendinggemist.)

Volgens mij begon het allemaal met het bezingen van idioten die kopen bij Walmart, de grootste sloebermarkt van Amerika. De beste raps die over deze rare snuiters (opa in tutu, vrouwen met back- and sideboobs) vindt je hier.

Info & Utils

Published in dinsdag, maart 16th, 2010, at 20:58, and filed under Lifestyle, Media, Overig.

Tags: , , , ,

Do it youself: Digg it!Save on del.icio.usMake a trackback.

Previous text: .

Next text: .

Comments are closed.

What is in, What is out?! © 2010. Theme Squared created by Rodrigo Ghedin.