What is in, What is out?!

Trends in fashion, society and media

IN: IN en UIT van De Pers

De beste voorspellingslijst voor 2011 komt van De Pers, het gratis kwaliteit-uch-krantje van Nederland. De lijst is gewoon perfect, een paar voorbeelden:

5 Uit: iPad, toys for very old boys. Niemand heeft zo’n apparaat, alleen hoofdredacteuren, babyboomende docenten op hbo’s en overbetaalde journalisten. In: Chinese Android-varianten van 100 euro met camera, usb-poort en toegang tot pikante filmpjes die tech-fascist Steve Jobs verbiedt.

14 Uit: Twintigers die orakelen over het internet alsof het gisteren is uitgevonden (Alexander Klöpping en Ernst-Jan Pfauth). In: Dertigers die hetzelfde doen, maar dat is net iets minder erg.

21 Uit: Arnon Grunberg, zelden origineel, althans voor mensen die hun middelbare school wel hebben afgemaakt. In: Joost de Vries. Dient zich aan als opvolger van Grote Drie: kritisch, maar dan modern en met literair valse stem.

Enig minpuntje is dat de lijst ook de zoon van Ron Brandsteder, Rick, voorspelt als talent van 2011. Dat zien we niet gebeuren. We wachten met smart op een heerlijke hetero die vrouwenharten laat smelten, een nieuwe Antonie Kamerling.

Bookmark this on Hatena Bookmark
Hatena Bookmark - IN: IN en UIT van De Pers
Share on Facebook
Post to Google Buzz
Bookmark this on Yahoo Bookmark
Bookmark this on Livedoor Clip
Share on FriendFeed

Info & Utils

Published in donderdag, januari 6th, 2011, at 13:16, and filed under Cultuur, Lifestyle, Media, Overig.

Tags: , , , , , , , , , , ,

Do it youself: Digg it!Save on del.icio.usMake a trackback.

Previous text: .

Next text: .

Comments are closed.

What is in, What is out?! © 2011. Theme Squared created by Rodrigo Ghedin.