What is in, What is out?!

Trends in fashion, society and media

UIT: Modellen van BNTM

 

Benelux’ Next Top Model (BNTM) is weer op de buis. Eerst even over die naam, want dat de modellen misschien niet slim zijn, betekent niet dat de topografische kennis van RTL tot  een dieptepunt à la ‘vakantieman gezellig hè’ hoeft te zakken. Benelux staat voor België, Nederland, Luxemburg. In BNTM zijn alleen Vlaamse en Nederlandse meiden, dus geen Luxemburgse schone of een Waals wijffie te vinden. Vlaamse en Hollandse meiden neigt eerder naar een naams als VlaHol, NedVlaam of Holvlaam’s Next Top Model.

De naam maakt natuurlijk niet uit, het gaat om de meiden. Helaas is dit jaar gecast op de relfactor van de meiden en niet de schoonheid. Ze zijn allemaal lang en dun, maar hebben geen natural beauty. Bij de eerste aflevering gingen de meiden langs Elite Models in Parijs en alleen in Alix (16jaar) zagen ze een toekomstig topmodel.

Gisèle Bundchen is model nr. 1 van de wereld, terwijl ze een meganeus heeft. En daar zijn de makers van BNTM naar op zoek gegaan. Aïsha, Epiphany, Frederieke,  Jacqueline en Jaelle hebben allemaal een gok die je 70 jaar geleden maar beter kon verstoppen. Voor wie het niet gelooft, hieronder de neuzen:

Tussen de meiden zit helaas geen supermodel. Geen ‘die komt niet in de buurt van mijn vriend’-meisje. Maar we blijven het kijken, want we zijn dol op de rellen, foto’s, bitchfights en de miskleunen van de toekomstige pRonqueens.

Info & Utils

Published in woensdag, september 15th, 2010, at 11:34, and filed under Beroemdheden, Media, Mode.

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Do it youself: Digg it!Save on del.icio.usMake a trackback.

Previous text: .

Next text: .

One Response

  1. Wampirek Says:

    weer zo een die het verschil niet weet tussen nederland en holland, holland is boven de sloot en brabanders zijn geen hollanders, wij zijn nederlanders.

What is in, What is out?! © 2010. Theme Squared created by Rodrigo Ghedin.