What is in, What is out?!

Trends in fashion, society and media

IN: Caravans stelen

Nederlanders gaan massaal op pad met de caravan en dat creeert kansen voor onze stelende medemens. Het is ook niet zo moeilijk om van een Hollander op vakantie te stelen, want de kaaskop let zodra die het land verlaat niet meer op zijn eigendommen. Maar de zomerzon doet ook de dieven versuffen, want een caravan stelen met een slapende man erin is natuurlijk niet echt verstandig. Tip voor de vakantiegangers: doe je deuren goed op slot, laat niets waardevols achter en vertrouw NIEMAND. De vijand is overal, doe je aluminiumhoedje op tegen de aliens. Volgens mij heb ik een zonnesteek. Fijne vakantie!

Bookmark this on Hatena Bookmark
Hatena Bookmark - IN: Caravans stelen
Share on Facebook
Post to Google Buzz
Bookmark this on Yahoo Bookmark
Bookmark this on Livedoor Clip
Share on FriendFeed

Info & Utils

Published in dinsdag, juli 13th, 2010, at 11:11, and filed under Lifestyle, Overig.

Tags: , , , , , , , , , , ,

Do it youself: Digg it!Save on del.icio.usMake a trackback.

Previous text: .

Next text: .

Comments are closed.

What is in, What is out?! © 2010. Theme Squared created by Rodrigo Ghedin.