What is in, What is out?!

Trends in fashion, society and media

IN: Lena uit Duitsland

Lena Meyer-Landrut uit Duitsland heeft het Eurovisie Songfestival gewonnen. Wat maar bewijst dat een goed nummer meer gewaardeerd wordt dan een ballad, een lekker wijf of een clownesk optreden. Van onze Sieneke werd gezegd dat ze de finale niet aankon, omdat ze pas 18 jaar oud is, maar Lena bewijst dat een onschuldige 19-jaar oud voldoende is om leuk, spontaan en goed over te komen. Wel jammer dat Belgiƫ op het laatste moment vijfde werd, omdat een stel Oost-Europeanen door de voorkeursstemmen van buurlanden uit Oost-Europa hoog eindigden. Zo, nu verder Pinkpop kijken!

Bookmark this on Hatena Bookmark
Hatena Bookmark - IN: Lena uit Duitsland
Share on Facebook
Post to Google Buzz
Bookmark this on Yahoo Bookmark
Bookmark this on Livedoor Clip
Share on FriendFeed

Comments are closed.

What is in, What is out?! © 2010. Theme Squared created by Rodrigo Ghedin.