What is in, What is out?!

Trends in fashion, society and media

IN: Lee Dewyze

Lee DeWyze won deze week American Idols. Hoor je in Nederland nooit meer iets van de winnaars, in Amerika zorgen ze dat je een ster wordt na de finale. De meeste winnaars verdienen bakken met geld door platencontracten en optredens. Alleen blijven ze daarbij wel in eigen land, in Europa kennen we alleen Kelly Clarkson.

 

Wellicht zien we de jonge amerikaanse idols niet terug in Europa, door hun onschuldige karakter. Doe ons maar ruig&roddels. Huidig winnaar Lee is niet de meest knappe jongen en maakt brave muziek, typisch gevalletje van succes verzekerd in Amerika.  Als je de 23-jarige Lee bij zijn eerste auditie ziet, is het wel vreemd dat hij het beste talent van Amerika is. Maar ja, wij komen ook niet ver met onze x-factor

Bookmark this on Hatena Bookmark
Hatena Bookmark - IN: Lee Dewyze
Share on Facebook
Post to Google Buzz
Bookmark this on Yahoo Bookmark
Bookmark this on Livedoor Clip
Share on FriendFeed

Info & Utils

Published in vrijdag, mei 28th, 2010, at 11:15, and filed under Beroemdheden, Media, Overig.

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Do it youself: Digg it!Save on del.icio.usMake a trackback.

Previous text: .

Next text: .

Comments are closed.

What is in, What is out?! © 2010. Theme Squared created by Rodrigo Ghedin.