What is in, What is out?!

Trends in fashion, society and media

IN: Engelse tv-shows

 

Engeland heeft echt de leukste tv-shows. Zoals Friday Night with Jonathan Ross, The Graham Norton Show en niet te vergeten Harry Hill’s TV Burp.Wij moeten het doen met Paul de Leeuw, Raymann en Jensen. Wanneer komt er eens een echt grappig latenight interviewprogramma op de NL’s tv? Laat Harm Edens eens BN’ers interviewen.

De Engelse spelletjesshows worden allemaal nagedaan in Nederland, maar de engelse versies blijven beter. Zo zijn daar  QI (in NL met Arthur Japin), Have I got news for you (Dit was het nieuws) en Never mind the buzzcocks (Doe maar Normaal),  Would I lie to you (Echt Waar? RTL met Spijkerman) en Mock the Week (nog geen versie in NL). Creativiteit in Nederland is blijkbaar ver te zoeken. Gelukkig wordt er bij de BBC niet bezuinigd en zijn de shows voorlopig nog wekelijks te zien.

Bookmark this on Hatena Bookmark
Hatena Bookmark - IN: Engelse tv-shows
Share on Facebook
Post to Google Buzz
Bookmark this on Yahoo Bookmark
Bookmark this on Livedoor Clip
Share on FriendFeed

Info & Utils

Published in zondag, april 4th, 2010, at 11:24, and filed under Beroemdheden, Cultuur, Media.

Tags: , , , , , , , , ,

Do it youself: Digg it!Save on del.icio.usMake a trackback.

Previous text: .

Next text: .

Comments are closed.

What is in, What is out?! © 2010. Theme Squared created by Rodrigo Ghedin.