What is in, What is out?!

Trends in fashion, society and media

IN: Sushi all you can eat

 

Sushi is nogal duur en dat is lastig, want ons Hollanders benne zunig. Maar Sushi hoeft helemaal niet duur te zijn, zeewier en rijst kosten neits en het stukje rauwe vis is zo miniscuul klein, dat kost ook geen drol. Het Japanse hapje wordt verkocht alsof het een delicaat moeilijke snack is om te bereiden, maar iedere huis tuin en keukenkok doet het trucje thuis na. Gelukkgi zien de Japanners in dat Nederlanders liever kwantiteit dan kwaliteit willen. De all-you-can-eat sushi-barren schieten als paddenstoelen uit de grond. Geweldig, lekker sushi eten voor maximaal 2 tientjes tot je erbij neervalt. En dan hopelijk omdat je vol zit en niet van de radioactieve straling!

Info & Utils

Published in maandag, maart 21st, 2011, at 10:01, and filed under Lifestyle, Overig.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Do it youself: Digg it!Save on del.icio.usMake a trackback.

Previous text: .

Next text: .

One Response

  1. JK Says:

    Oef, De “jappeners” blijken dan toch opeens Chinezen te zijn die op de Sushi bullettrein springen.
    Bij ons alweer uit. solly

What is in, What is out?! © 2011. Theme Squared created by Rodrigo Ghedin.