What is in, What is out?!

Trends in fashion, society and media

IN: Vegan UIT: Vegetarisch

Mensen die zich indificeren met de manier waarop ze eten, is zo oud als de weg naar Rome. Was in de jaren tachtig het hip om macrobiotisch te eten, de jaren negentig stonden in het teken van anti-fastfood, de jaren zero in het teken van vegetarisch en nu eten mensen massaal veganistisch.

De vegan’s willen absoluut geen dierlijke producten. Dus geen melk, ei, vlees, vis of gelatine in hun eten. Dan blijft er weinig over om te eten, maar ja, je bent wel goed bezig. (Tenzij je een kat veganistisch laat eten).

De veganisten vinden hun mededieetgangers op Instagram, beurzen en praten er vooral veel over tegen mensen die daar niet op zitten te wachten. Want dat is altijd het irritante aan mensen die op dieet zijn of zichzelf opeens als dieetgoeroe zien: Ze willen iedereen overhalen ook zo te gaan eten.

Tja, de meeste mensen willen best een keer een veganistisch hapje proeven, maar kiezen liever voor een beetje een gematigde vorm van ‘beter leven eten’. Oftewel: Twee dagen in de week vleesvrij (Vrijdag Visdag bijvoorbeeld), soms veganistisch, soms biologisch. Een beetje betere wereld begint bij jezelf.

 

 

 

Info & Utils

Published in dinsdag, juni 14th, 2016, at 12:19, and filed under Lifestyle.

Tags: , , , , , ,

Do it youself: Digg it!Save on del.icio.usMake a trackback.

Previous text: .

Next text: .

Comments are closed.

What is in, What is out?! © 2016. Theme Squared created by Rodrigo Ghedin.