What is in, What is out?!

Trends in fashion, society and media

UIT: De Rijdende Rechter flopt bij de commerciëlen

De Rijdende Rechter gaat naar sbs6

Rijdende Rechter meester Frank gaat naar de commerciëlen en dat is een blunder van hier tot de schutting van de buren. De corniveer coryfee van de publieke omroep denkt dat zijn man-bijt-hond-man-gaat-naar-de-rechter programma ook scoort op sbs6. Maar dat heeft hij mis.

Het publiek van SeksBS6 zit namelijk niet te wachten op een opgestoken vingertje. Die zien de ironie en dubbele humor niet in van het programma. En de mensen die naar NPO1 kijken, willen niet zappen naar SBS6.

Op zich blijkt meester Frank Visser wel geschikt voor de commercielen, want in het programma Kijken in de Ziel bij rechters bleek mijnheer behoorlijk rechts populistisch te zijn. Hij deed uitspraken, die misstaan bij de publieke omroep. Niks mis met een pittige mening, maar die van de rechter waren wellicht toch niet helemaal verenigbaar met de waarden van de christelijke KRO-NCRV.

Jammer dat de meester niet gewoon met pensioen gaat, maar zijn carrière liever een pijnlijke dood laat sterven bij een concurrent van de publieke omroep.

Bookmark this on Hatena Bookmark
Hatena Bookmark - UIT: De Rijdende Rechter flopt bij de commerciëlen
Share on Facebook
Post to Google Buzz
Bookmark this on Yahoo Bookmark
Bookmark this on Livedoor Clip
Share on FriendFeed

Info & Utils

Published in dinsdag, november 24th, 2015, at 17:13, and filed under Beroemdheden.

Tags: , , ,

Do it youself: Digg it!Save on del.icio.usMake a trackback.

Previous text: .

Next text: .

Comments are closed.

What is in, What is out?! © 2015. Theme Squared created by Rodrigo Ghedin.