What is in, What is out?!

Trends in fashion, society and media

IN: Wie wint Heel Holland Bakt 2015?

Sarena, Michiel (niet in de finale), Farida en Martine bidden voor een finaleplaats.

Wie wint Heel Holland Bakt 2015? Die vraag houdt meer dan 2,5 miljoen mensen vanavond bezig tijdens de finale uitzending om 20:20 uur op NPO1.

Natuurlijk is het wel duidelijk wie er gaat winnen: Sarena. De half Italiaanse bakster is een meesteres in details. Ze werkt volgens een strak plan, met veel originele ideeƫn en bakt de meest heerlijke taarten. Ja, deze topmeid gaat het worden.

Martine is een huisvrouw, maar wel eentje met een verleden als carrieretijger. De passie die ze niet meer kwijt kan in haar werk, smijt ze nu in haar taarten. Haar taarten zijn niet bijster origineel, maar wel keurig gemaakt en als we de Robert mogen geloven, ook erg goed van smaak.

Farida, waarom zit jij in de finale? We houden van de gewaagde Zuid-Amerikaanse smaken die deze dame in haar baksels gooit, maar door de montage lijkt het alsof ze iedere aflevering fouten maakt. Er is altijd wel een misbaksel of een taart niet op tijd af. Maar toch flikt ze het en zit ze in de finale.

Vanavond moeten de dames een Franse suikercreatie maken, aan de slag met harde mokka en ten slotte een meesterwerk maken. Het thema is ‘1001 nachten’. We hopen, zoals gezegd, dat Sarena wint. Maar de echte winnaar is natuurlijk omroep Max.

Overigens hopen we ook dat Martine Bijl snel hersteld en revalideert. Want een Heel Holland Bakt zonder botte Bijl, is als een taart zonder suiker: Niet te pruimen.

 

Bookmark this on Hatena Bookmark
Hatena Bookmark - IN: Wie wint Heel Holland Bakt 2015?
Share on Facebook
Post to Google Buzz
Bookmark this on Yahoo Bookmark
Bookmark this on Livedoor Clip
Share on FriendFeed

Info & Utils

Published in zondag, oktober 25th, 2015, at 15:32, and filed under Media.

Tags: , , , ,

Do it youself: Digg it!Save on del.icio.usMake a trackback.

Previous text: .

Next text: .

Comments are closed.

What is in, What is out?! © 2015. Theme Squared created by Rodrigo Ghedin.