What is in, What is out?!

Trends in fashion, society and media

UIT: Snoop Dogg wordt oud (en is OUT)

 

Als je wil weten wat wiet met je doet: Snoop Dogg is pas 43 jaar oud! Zijn huid ziet eruit als de leren bank van een gemiddelde aso-familie: bruin, verrookt en oud. MAAR HIJ IS PAS 43! Bloody hell, wat moet je in je leven uitspoken dat je zo’n verlepte kop krijgt als hij. Zelfs Amy Winehouse denkt vanuit haar graf: het valt met mij nog mee.

Snoop Dogg was ooit tha bizzle and tha dizzle. Hij was the frizzle to tha shizzle. Maar onze snoephond is niet meer zo hip als dat hij ooit was. Calvin Cordozar Broadus Jr., zoals onze rapper eigenlijk heet, probeert al jaren het imago van een gangster te creëren. Maar hoe veel pornovideo’s hij ook maakt, hoeveel schietpartijen hij ook meemaakt en hoeveel drugs hij ook gebruikt: hij blijft gewoon die schattige Calvin Junior.

Doggydog is grappig, heeft leuke nummers, maar is desondanks toch uit. Want hij wil maar niet volwassen worden. Hij blijft blowen, zich kleden als een tiener (met vage gympen) en probeert nog steeds de bad boy te zijn. Ondertussen woont hij samen met zijn vrouw (zijn liefje van de middelbare school), heeft hij drie kinderen (jongste is 16 en bijna uit huis) en willen gerenommeerde sterren (zoals meisje Katy Perry) gewoon met hem samenwerken. Oftewel: Mijnheer is een doorsneerijtjeshuisman van boven de 40, maar wil dat zelf maar niet inzien. En zijn muziek wordt er niet beter op. Zijn laatste single peaches n cream is gewoon saai, luister maar eens:

Zijn laatste album komt uit 2013 en heette Reïncarnated. Als hij daarmee bedoelt dat hij muzikaal eigenlijk is overleden en hoopt op een wederopstanding, dan klopt die titel wel. Als hij dacht dat de comeback al gemaakt was, dan had hij het mis.

Kom op shizzle frizzle dog, get your shit together. Doe een pak aan, ga samenwerken met dr. Dre en maak een paar goede, volwassen nummers. Zelfs Justin Bieber wordt eerder volwassen dan jij.

Tijdens de Roast of Justin Bieber werd Snoop Dogg flink te kakken gezet. Zie:

Bookmark this on Hatena Bookmark
Hatena Bookmark - UIT: Snoop Dogg wordt oud (en is OUT)
Share on Facebook
Post to Google Buzz
Bookmark this on Yahoo Bookmark
Bookmark this on Livedoor Clip
Share on FriendFeed

Info & Utils

Published in zondag, juni 14th, 2015, at 09:45, and filed under Beroemdheden, Overig.

Tags: , , , ,

Do it youself: Digg it!Save on del.icio.usMake a trackback.

Previous text: .

Next text: .

Comments are closed.

What is in, What is out?! © 2015. Theme Squared created by Rodrigo Ghedin.