What is in, What is out?!

Trends in fashion, society and media

UIT: Nieuwe reclame van Reebok met naaktmodel

 

Hoe verkoop je schoenen? Nou, met een naakte actrice. Pfff, waarom Reebok? In Engeland ging actrice Ashley Madekwe (31) uit de kleren voor de campagne. En nogmaals: Waarom Reebok?!

Ashley is nergens van bekend buiten Engeland. In eigen land speelt ze een rol in de serie Revenge, maar daar hebben wij nog nooit van gehoord. Waar we wel van hebben gehoord is Reebok. Lang, lang geleden droegen mensen deze schoenen. Voordat Adidas, Puma en Nike hip werden. Daarna verdween het merk een beetje geruisloos. Het merk is inmiddels zo desperate dat ze hopen met naakte semi-bekende vrouwen hun schoenen te verkopen.

Niet alleen kijkt niemand naar de schoenen, daarnaast is het gewoon triest. Naakt poseren voor een goed doel, dat is al best op het randje. Naakt poseren om meer publiciteit voor jezelf te genereren, zoals Lady Gaga, Kim Kardashian, Madonna en Miley Cyrus steeds doen, is best triest, maar hoort bij hun vak. Maar schoenen verkopen met een naakte vrouw, klinkt als een ideetje van Al Bundy.

Dus Reebok: Ga gewoon goede, leuke schoenen maken met degelijke reclamecampagnes. En kleed die arme vrouwen in de campagnes leuk aan. Oftewel: Schoenmaker Reebok blijf bij je leest, want je bent geen Playboy, maar een schoenenverkoper.

 

 

 

Info & Utils

Published in donderdag, juni 11th, 2015, at 19:00, and filed under Beroemdheden, Mode.

Tags: , , ,

Do it youself: Digg it!Save on del.icio.usMake a trackback.

Previous text: .

Next text: .

Comments are closed.

What is in, What is out?! © 2015. Theme Squared created by Rodrigo Ghedin.